Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mei 25

Adem Dag 25 mei

mei 25 @ 10:00 - 17:00

€150

The wisest one word sentence: breathe

Hoe simpel kan het zijn? Je adem is er altijd, we zien het meestal als iets volkomen vanzelfsprekends. Hoewel de eerste ademteug ons letterlijk het leven geeft zijn we ons vaak heel weinig bewust van de scheppende kracht van de adem. Leer de kracht van je adem kennen en ontdek de ruimte, de rust en de vrijheid die je jezelf hiermee geeft.

Elke onderdeel van je adem is als een knop op een bedieningspaneel.

Inademing, uitademing, door je neus, door je mond, je lippen, je linker- en je rechterneusgat, ritmisch, verbonden, ingehouden, je diafragma, je ribben, je borst, je schouders, je onderbuik, geforceerd, zuchten, snel, langzaam, tsss, pfff, geluidloos en ga zo maar door.

Allemaal hebben ze een functie én een effect. Als je de tijd en ruimte neemt om te observeren hoe deze knoppen en schuifjes op het paneel werken en wat er in jouw systeem gebeurt wanneer je ze bewust inzet, zul je de sleutel vinden tot jouw lijf en je binnenwereld. Je beïnvloedt zo op een uiterst effectieve manier je autonome zenuwstelsel, je hartslag, je slaap en je spijsvertering. Je schakelt bewust tussen de fight or flight en rest and digest modus van je systeem. Je wordt niet meer geleefd door je gedachten en je emoties, maar je bent in staat weer de plek achter het stuur terug te gaan nemen.

Ademoefeningen transformeren je.

Ervaar het zelf en doe mee.

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Locatie

Het Jagershuis
Bleijendijk 2
Vught, Nederland

Organisatoren

Jacomijn Kruisbrink
Anne Aardening